Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/15016
Title: Determinación de costos por órdenes de producción de la línea de galletas en una empresa pastelera del cantón Durán
Authors: Jiménez Jaramillo, Jomayra Jaqueline
Advisor: Founes Merchán, Johanna
Keywords: COSTOS
PRODUCCIÓN
PASTELERÍA
MATERIA PRIMA
Issue Date: Dec-2017
Abstract: The production in the pastry company is carried out by standardizing the established recipes, serving as a guide for the elaboration of the products and knowing the resulting quantities of each recipe.
Description: La producción en la empresa pastelera se la realiza mediante la estandarización de las recetas establecidas, sirviendo de guía para la elaboración de los productos y conocer las cantidades resultantes de cada receta.
URI: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/15016
Appears in Collections:Ingeniería Industrial GYE - Tesis de Pregrado

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UPS-GT002044.pdfTexto completo788.14 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons