Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/14910
Title: Determinación de la concentración y tipo de agroquímicos presentes en los productos hortícolas, en la parroquia San Joaquín
Authors: Campoverde Andrade, Ismael Fabricio
Advisor: Loyola Illescas, Juan Gerardo
Keywords: HORTICULTURA
PRODUCTOS QUÍMICOS AGRÍCOLAS
PLAGUICIDAS - ASPECTOS AMBIENTALES
COMPUESTOS ORGANOFOSFORADOS
FOSFATOS
AGRICULTURA - INVESTIGACIONES
Issue Date: Nov-2017
Abstract: The present project was carried out in the San Joaquín parish whose objective was to determine the concentration of agrochemicals present in the horticultural products, for this purpose the methodology of GC, the results were high concentrations organophosphorus in vegetables (carrot, lettuce and broccoli).
Description: El presente proyecto se realizó en la parroquia San Joaquín cuyo objetivo fue determinar la concentración y tipo de agroquímicos presentes en los productos hortícolas, para ello se utilizó la metodología de cromatografía gaseosa, los resultados altas concentraciones de organofosforados en las hortalizas (zanahoria, lechuga y bróquil).
URI: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/14910
Appears in Collections:Ingeniería Ambiental CUE - Tesis de Pregrado

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UPS-CT007331.pdfTexto completo5.27 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons