Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/10522
Title: Recetario de comida tradicional de las comunidades de: Quiroga, Tangalí, San Luis y Gonzáles Suárez, dedicados a los CECIB Provincia de Pichincha y Federico González Suárez
Authors: Benálcazar Haro, Silvia Georgina
Escobar Arias, Mariela del Pilar
Haro Fueres, Elvia Emperatriz
Yépez Anangonó, Miriam Patricia
Advisor: Puente Palacios, María Liudva Tamara
Keywords: EDUCACIÓN INTERCULTURAL BILINGÜE
COSMOVISIÓN
COMIDA TRADICIONAL
AGRICULTURA INDÍGENA
Issue Date: Feb-2012
Abstract: 1.Historia de la alimentación ancestral. 2.Cosmovisión andina en las comunidades de Cotacachi, Otavalo y su relación con la alimentación ancestral. 3.Historia de las comunidades. Conclusiones. Recomendaciones. Glosario. Anexos. T.2: Recetas de la abuelita con un toque de hoy"
Description: 1.History of ancestral power. 2.Cosmovisión Andean communities in Cotacachi, Otavalo and its relationship with the ancestral power. 3.Historia communities. Conclusions. Recommendations. Glossary. Annexes. T.2: Recipes Granny with a touch of today "
URI: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/10522
Appears in Collections:Educación Intercultural Bilingüe GIRON - Tesis de Pregrado

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons