Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/1837
Title: Uso y destino de las remesas recibidas por los moradores del sector de Solanda y su aplicación práctica en un proyecto de factibilidad, caso: Restaurante Light Bar
Authors: Gaibor Len, Paola Fernanda
Advisor: Haro Haro, Edwin Ramiro
Keywords: MICROEMPRESAS
REMESAS
RESTAURANTE
Issue Date: 2012
Abstract: El Restaurante Light Bar Cía. Ltda. se dedicará a la preparación y comercialización de comida light, entendiéndose ésta como una alimentación balanceada con las cantidades adecuadas de los diferentes grupos de alimentos. La demanda fue determinada considerado la variable # personas que consumen diariamente alimentos como: almuerzos, platos especiales, ensaladas y postres en restaurantes de tercera categoría en el barrio Solanda del sur de la ciudad de Quito. Por consiguiente, la oferta fue establecida en base al # puestos ofertados en el segmento de la tercera categoría de restaurantes ubicados en el barrio Solanda del sur de la ciudad de Quito.
Description: The Light Bar Co. Restaurant. Ltda. Was devoted to the preparation and marketing of light food, this being understood as a balanced diet with adequate food groups different amounts. Demand was considered certain variable # people who consume foods like daily: lunch, special dishes, salads and desserts in restaurants Solanda third category in the southern suburb of the city of Quito. Accordingly, the offer was established based on # jobs offered in the segment of the third category of restaurants located in the southern suburb of Solanda Quito.
URI: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/1837
Appears in Collections:Contabilidad y Auditoría SUR - Tesis de Pregrado

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UPS-ST000841.pdfTexto completo6.53 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons