Buscar por Director Haro Haro, Edwin Ramiro

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 14 a 17 de 17 < Anterior 
Proyecto de factibilidad para la creación de un campo santo en la ciudad de Riobamba
Chávez Villacrés, María José (may-2013) - [Director: Haro Haro, Edwin Ramiro]
This work is mainly based on market research, with the aim of determining the feasibility for the creation of a cemetery in the urban area of the city of Riobamba, which provide comfort and tranquility to the users in times of pain generated by the loss of a loved one. This research stems from the...
Proyecto de factibilidad para la creación de una empresa de gestión de residuos sólidos en la parroquia de Malchinguí
Herrera Aráuz, Angélica Celeny (mar-2013) - [Director: Haro Haro, Edwin Ramiro]
El desarrollo económico mundial nos ha llevado a comercializar productos que generan desechos no biodegradables como son el plástico, metales, vidrio, etc.; la no reutilización de estos residuos han generado problemas ambientales en las municipalidades, sus botaderos a cielo abierto han cumplido...
Proyecto de factibilidad para la creación de una empresa importadora y comercializadora de equipos y dispositivos cuánticos para tratamientos médicos en la ciudad de Quito
Meléndez Ortega, Paola Gabriela; Salazar Haro, Mayra Paulina (nov-2014) - [Director: Haro Haro, Edwin Ramiro]
The present research is performed in order to identify the key aspects for creating an import and marketing of quantum computers in the city of Quito, considering that this work is a legal requirement of the University to achieve the title third level. The selected topic is the result of field...
Uso y destino de las remesas recibidas por los moradores del sector de Solanda y su aplicación práctica en un proyecto de factibilidad, caso: Restaurante Light Bar
Gaibor Len, Paola Fernanda (2012) - [Director: Haro Haro, Edwin Ramiro]
The Light Bar Co. Restaurant. Ltda. Was devoted to the preparation and marketing of light food, this being understood as a balanced diet with adequate food groups different amounts. Demand was considered certain variable # people who consume foods like daily: lunch, special dishes, salads and...