Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/7263
Title: “Plan de marketing para la Empresa Colrest S.A. (Restaurante Columbia) en la ciudad de Quito”.
Authors: Navarrete Arroyo, Gabriela Monserrat
Santamaria Guerra, Luz Marina
Advisor: Molina Córdova, Andrés Ricardo
Keywords: ADMINISTRACIÓN
MERCADEO
ANÁLISIS DE MERCADEO
Issue Date: Sep-2014
Abstract: En el Ecuador el consumo de carne, pollo y embutidos es alto ya que por su gran cantidad de proteínas y nutrientes lo hace necesario para una alimentación adecuada y están dentro de los alimentos que onforman la canasta básica. Por esta razón es que los restaurantes de comida han incrementado.
Description: In Ecuador the consumption of meat, chicken and sausage is high because of its large number of proteins and nutrients makes it necessary for adequate food and are within the foods onforman the basket. For this reason is that food restaurants have increased.
URI: http://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/7263
Appears in Collections:Administración de Empresas GIRON - Tesis de Pregrado

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UPS-QT06107.pdfTexto completo1.1 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons